Lacković, M. (2023). Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708
Lacković, Monika. "Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708
Lacković, Monika. "Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708
Lacković, M. (2023). 'Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708
Lacković M. Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2023 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708
M. Lacković, "Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708