prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća
No public access
master's thesis
Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća

Lacković, Monika
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of biology

Cite this document

Lacković, M. (2023). Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708

Lacković, Monika. "Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708

Lacković, Monika. "Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708

Lacković, M. (2023). 'Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708

Lacković M. Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2023 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708

M. Lacković, "Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708

Please login to the repository to save this object to your list.