Kujundžić, I. (2020). Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
Kujundžić, Ivan. "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
Kujundžić, Ivan. "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
Kujundžić, I. (2020). 'Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
Kujundžić I. Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2020 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
I. Kujundžić, "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487