Kujundžić, I. (2020). Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.) (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
Kujundžić, Ivan. "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
Kujundžić, Ivan. "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
Kujundžić, I. (2020). 'Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.)', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
Kujundžić I. Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.) [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2020 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
I. Kujundžić, "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.)", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487