Kujundžić, I. (2020). Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.) (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
Kujundžić, Ivan. "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
Kujundžić, Ivan. "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
Kujundžić, I. (2020). 'Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.)', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 02 April 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
Kujundžić I. Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.) [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2020 [cited 2023 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
I. Kujundžić, "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.)", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487