Kujundžić, I. (2020). Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.) (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
Kujundžić, Ivan. "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
Kujundžić, Ivan. "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
Kujundžić, I. (2020). 'Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.)', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 03 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
Kujundžić I. Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.) [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2020 [cited 2025 April 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487
I. Kujundžić, "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata
crnog grožđa (Vitis vinifera L.)", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487