Roguljić, G. (2015). Izolacija, pročišćavanje i identifikacija imunoglobulina G iz seruma svinje (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:776861
Roguljić, Gabrijela. "Izolacija, pročišćavanje i identifikacija imunoglobulina G iz seruma svinje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:776861
Roguljić, Gabrijela. "Izolacija, pročišćavanje i identifikacija imunoglobulina G iz seruma svinje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:776861
Roguljić, G. (2015). 'Izolacija, pročišćavanje i identifikacija imunoglobulina G iz seruma svinje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 01.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:776861
Roguljić G. Izolacija, pročišćavanje i identifikacija imunoglobulina G iz seruma svinje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2015 [pristupljeno 01.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:776861
G. Roguljić, "Izolacija, pročišćavanje i identifikacija imunoglobulina G iz seruma svinje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:776861