No public access
master's thesis
Isolation, purification and identification of immunoglobulin G from porcine serum

Gabrijela Roguljić (2015)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of biology
Cite this document...

Roguljić, G. (2015). Izolacija, pročišćavanje i identifikacija imunoglobulina G iz seruma svinje (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:776861

Roguljić, Gabrijela. "Izolacija, pročišćavanje i identifikacija imunoglobulina G iz seruma svinje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:776861

Roguljić, Gabrijela. "Izolacija, pročišćavanje i identifikacija imunoglobulina G iz seruma svinje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:776861

Roguljić, G. (2015). 'Izolacija, pročišćavanje i identifikacija imunoglobulina G iz seruma svinje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 19 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:776861

Roguljić G. Izolacija, pročišćavanje i identifikacija imunoglobulina G iz seruma svinje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2015 [cited 2019 March 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:776861

G. Roguljić, "Izolacija, pročišćavanje i identifikacija imunoglobulina G iz seruma svinje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:776861