Ermenić, A. (2024). Utjecaj olova na antioksidativni odgovor chije ( Salvia hispanica L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:745160
Ermenić, Andrea. "Utjecaj olova na antioksidativni odgovor chije ( Salvia hispanica L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:745160
Ermenić, Andrea. "Utjecaj olova na antioksidativni odgovor chije ( Salvia hispanica L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:745160
Ermenić, A. (2024). 'Utjecaj olova na antioksidativni odgovor chije ( Salvia hispanica L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:745160
Ermenić A. Utjecaj olova na antioksidativni odgovor chije ( Salvia hispanica L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2024 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:745160
A. Ermenić, "Utjecaj olova na antioksidativni odgovor chije ( Salvia hispanica L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:745160