Butigan, S. (2022). Utjecaj niske temperature na antioksidacijsku aktivnost ljekovitog bilja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:955473
Butigan, Sarah. "Utjecaj niske temperature na antioksidacijsku aktivnost ljekovitog bilja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:955473
Butigan, Sarah. "Utjecaj niske temperature na antioksidacijsku aktivnost ljekovitog bilja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:955473
Butigan, S. (2022). 'Utjecaj niske temperature na antioksidacijsku aktivnost ljekovitog bilja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:955473
Butigan S. Utjecaj niske temperature na antioksidacijsku aktivnost ljekovitog bilja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2022 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:955473
S. Butigan, "Utjecaj niske temperature na antioksidacijsku aktivnost ljekovitog bilja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:955473