Butigan, S. (2022). Utjecaj niske temperature na antioksidacijsku aktivnost ljekovitog bilja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:955473
Butigan, Sarah. "Utjecaj niske temperature na antioksidacijsku aktivnost ljekovitog bilja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:955473
Butigan, Sarah. "Utjecaj niske temperature na antioksidacijsku aktivnost ljekovitog bilja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:955473
Butigan, S. (2022). 'Utjecaj niske temperature na antioksidacijsku aktivnost ljekovitog bilja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 12 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:955473
Butigan S. Utjecaj niske temperature na antioksidacijsku aktivnost ljekovitog bilja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2022 [cited 2024 November 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:955473
S. Butigan, "Utjecaj niske temperature na antioksidacijsku aktivnost ljekovitog bilja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:955473