Kerezović, S. (2021). Osnovni tipovi ishrane algi (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:583819
Kerezović, Sanja. "Osnovni tipovi ishrane algi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:583819
Kerezović, Sanja. "Osnovni tipovi ishrane algi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:583819
Kerezović, S. (2021). 'Osnovni tipovi ishrane algi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:583819
Kerezović S. Osnovni tipovi ishrane algi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2021 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:583819
S. Kerezović, "Osnovni tipovi ishrane algi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:583819