Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i
antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia
officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za biologiju
Citirajte ovaj rad
Čavčić, D. (2019). Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i
antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia
officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2 (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877
Čavčić, Dalma. "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i
antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia
officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877
Čavčić, Dalma. "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i
antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia
officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877
Čavčić, D. (2019). 'Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i
antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia
officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877
Čavčić D. Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i
antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia
officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2 [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2019 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877
D. Čavčić, "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i
antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia
officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877