prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i  antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia  officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2
Embargo period 2024-12-05
master's thesis
Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2

Čavčić, Dalma
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of biology

Cite this document

Čavčić, D. (2019). Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2 (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić, Dalma. "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić, Dalma. "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić, D. (2019). 'Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić D. Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2 [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2019 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

D. Čavčić, "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Please login to the repository to save this object to your list.