prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i  antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia  officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2
Embargo period 2024-12-05
master's thesis
Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2

Čavčić, Dalma (2019)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of biology

Cite this document

Čavčić, D. (2019). Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2 (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić, Dalma. "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić, Dalma. "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić, D. (2019). 'Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 14 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić D. Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2 [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2019 [cited 2020 July 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

D. Čavčić, "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Islandora Bookmark - Please login to use this feature