Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za biologiju
Citirajte ovaj rad
Matović, D. (2016). Alge u prehrani čovjeka (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:876949
Matović, Doris. "Alge u prehrani čovjeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:876949
Matović, Doris. "Alge u prehrani čovjeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:876949
Matović, D. (2016). 'Alge u prehrani čovjeka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:876949
Matović D. Alge u prehrani čovjeka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2016 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:876949
D. Matović, "Alge u prehrani čovjeka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:876949