Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za biologiju
Citirajte ovaj rad
Batrnek, K. (2016). Posljedice nedostatka ugljikohidrata u ishrani ljudi (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:826458
Batrnek, Katarina. "Posljedice nedostatka ugljikohidrata u ishrani ljudi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:826458
Batrnek, Katarina. "Posljedice nedostatka ugljikohidrata u ishrani ljudi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:826458
Batrnek, K. (2016). 'Posljedice nedostatka ugljikohidrata u ishrani ljudi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:826458
Batrnek K. Posljedice nedostatka ugljikohidrata u ishrani ljudi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2016 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:826458
K. Batrnek, "Posljedice nedostatka ugljikohidrata u ishrani ljudi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:826458