Keser, I. (2022). Utjecaj tipa svjetlosti na antioksidativna svojstva ječmene trave (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:951460
Keser, Ivan. "Utjecaj tipa svjetlosti na antioksidativna svojstva ječmene trave." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:951460
Keser, Ivan. "Utjecaj tipa svjetlosti na antioksidativna svojstva ječmene trave." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:951460
Keser, I. (2022). 'Utjecaj tipa svjetlosti na antioksidativna svojstva ječmene trave', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:951460
Keser I. Utjecaj tipa svjetlosti na antioksidativna svojstva ječmene trave [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2022 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:951460
I. Keser, "Utjecaj tipa svjetlosti na antioksidativna svojstva ječmene trave", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:951460