Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of biology
Cite this document
Rakitić, S. (2016). Oksidacijska stabilnost lipida i proteina mišićnog tkiva kokoši Hrvatica iz slobodnog uzgoja (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:534790
Rakitić, Stjepan. "Oksidacijska stabilnost lipida i proteina mišićnog tkiva kokoši Hrvatica iz slobodnog uzgoja." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:534790
Rakitić, Stjepan. "Oksidacijska stabilnost lipida i proteina mišićnog tkiva kokoši Hrvatica iz slobodnog uzgoja." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:534790
Rakitić, S. (2016). 'Oksidacijska stabilnost lipida i proteina mišićnog tkiva kokoši Hrvatica iz slobodnog uzgoja', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:534790
Rakitić S. Oksidacijska stabilnost lipida i proteina mišićnog tkiva kokoši Hrvatica iz slobodnog uzgoja [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2016 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:534790
S. Rakitić, "Oksidacijska stabilnost lipida i proteina mišićnog tkiva kokoši Hrvatica iz slobodnog uzgoja", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:534790