Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za biologiju
Citirajte ovaj rad
Rakitić, S. (2016). Oksidacijska stabilnost lipida i proteina mišićnog tkiva kokoši Hrvatica iz slobodnog uzgoja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:534790
Rakitić, Stjepan. "Oksidacijska stabilnost lipida i proteina mišićnog tkiva kokoši Hrvatica iz slobodnog uzgoja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:534790
Rakitić, Stjepan. "Oksidacijska stabilnost lipida i proteina mišićnog tkiva kokoši Hrvatica iz slobodnog uzgoja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:534790
Rakitić, S. (2016). 'Oksidacijska stabilnost lipida i proteina mišićnog tkiva kokoši Hrvatica iz slobodnog uzgoja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:534790
Rakitić S. Oksidacijska stabilnost lipida i proteina mišićnog tkiva kokoši Hrvatica iz slobodnog uzgoja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2016 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:534790
S. Rakitić, "Oksidacijska stabilnost lipida i proteina mišićnog tkiva kokoši Hrvatica iz slobodnog uzgoja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:534790