Iličić, I. (2024). Antioksidativna svojstva ječmene trave (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:027600
Iličić, Iva. "Antioksidativna svojstva ječmene trave." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:027600
Iličić, Iva. "Antioksidativna svojstva ječmene trave." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:027600
Iličić, I. (2024). 'Antioksidativna svojstva ječmene trave', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 23.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:027600
Iličić I. Antioksidativna svojstva ječmene trave [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2024 [pristupljeno 23.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:027600
I. Iličić, "Antioksidativna svojstva ječmene trave", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:027600