prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj  kratkotrajnog stresa povišenom temperaturom na fiziološke i biokemijske parametre ječma (Hordeum vulgare L.))
Rad nije dostupan
diplomski rad
Utjecaj kratkotrajnog stresa povišenom temperaturom na fiziološke i biokemijske parametre ječma (Hordeum vulgare L.))

Blažević, Anđela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Blažević, A. (2022). Utjecaj kratkotrajnog stresa povišenom temperaturom na fiziološke i biokemijske parametre ječma (Hordeum vulgare L.)) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:481502

Blažević, Anđela. "Utjecaj kratkotrajnog stresa povišenom temperaturom na fiziološke i biokemijske parametre ječma (Hordeum vulgare L.))." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:481502

Blažević, Anđela. "Utjecaj kratkotrajnog stresa povišenom temperaturom na fiziološke i biokemijske parametre ječma (Hordeum vulgare L.))." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:481502

Blažević, A. (2022). 'Utjecaj kratkotrajnog stresa povišenom temperaturom na fiziološke i biokemijske parametre ječma (Hordeum vulgare L.))', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 23.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:481502

Blažević A. Utjecaj kratkotrajnog stresa povišenom temperaturom na fiziološke i biokemijske parametre ječma (Hordeum vulgare L.)) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2022 [pristupljeno 23.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:481502

A. Blažević, "Utjecaj kratkotrajnog stresa povišenom temperaturom na fiziološke i biokemijske parametre ječma (Hordeum vulgare L.))", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:481502

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.