prikaz prve stranice dokumenta Elektrokemijska karakterizacija salicilne kiseline i njen utjecaj na fitopatogenu gljivu Ophiostoma novo-ulmi
Rad nije dostupan
diplomski rad
Elektrokemijska karakterizacija salicilne kiseline i njen utjecaj na fitopatogenu gljivu Ophiostoma novo-ulmi

Živković, Ines
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Živković, I. (2022). Elektrokemijska karakterizacija salicilne kiseline i njen utjecaj na fitopatogenu gljivu Ophiostoma novo-ulmi (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:255145

Živković, Ines. "Elektrokemijska karakterizacija salicilne kiseline i njen utjecaj na fitopatogenu gljivu Ophiostoma novo-ulmi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:255145

Živković, Ines. "Elektrokemijska karakterizacija salicilne kiseline i njen utjecaj na fitopatogenu gljivu Ophiostoma novo-ulmi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:255145

Živković, I. (2022). 'Elektrokemijska karakterizacija salicilne kiseline i njen utjecaj na fitopatogenu gljivu Ophiostoma novo-ulmi', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 30.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:255145

Živković I. Elektrokemijska karakterizacija salicilne kiseline i njen utjecaj na fitopatogenu gljivu Ophiostoma novo-ulmi [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2022 [pristupljeno 30.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:255145

I. Živković, "Elektrokemijska karakterizacija salicilne kiseline i njen utjecaj na fitopatogenu gljivu Ophiostoma novo-ulmi", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:255145

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.