Piškor, A. (2021). Antioksidativna svojstva mikrozelenja rotkvica (Raphanus sativus L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:418882
Piškor, Antonija. "Antioksidativna svojstva mikrozelenja rotkvica (Raphanus sativus L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:418882
Piškor, Antonija. "Antioksidativna svojstva mikrozelenja rotkvica (Raphanus sativus L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:418882
Piškor, A. (2021). 'Antioksidativna svojstva mikrozelenja rotkvica (Raphanus sativus L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:418882
Piškor A. Antioksidativna svojstva mikrozelenja rotkvica (Raphanus sativus L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2021 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:418882
A. Piškor, "Antioksidativna svojstva mikrozelenja rotkvica (Raphanus sativus L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:418882