prikaz prve stranice dokumenta Antioksidativna svojstva mikrozelenja rotkvica (Raphanus sativus L.)
Rad nije dostupan
diplomski rad
Antioksidativna svojstva mikrozelenja rotkvica (Raphanus sativus L.)

Piškor, Antonija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Piškor, A. (2021). Antioksidativna svojstva mikrozelenja rotkvica (Raphanus sativus L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:418882

Piškor, Antonija. "Antioksidativna svojstva mikrozelenja rotkvica (Raphanus sativus L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:418882

Piškor, Antonija. "Antioksidativna svojstva mikrozelenja rotkvica (Raphanus sativus L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:418882

Piškor, A. (2021). 'Antioksidativna svojstva mikrozelenja rotkvica (Raphanus sativus L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 20.09.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:418882

Piškor A. Antioksidativna svojstva mikrozelenja rotkvica (Raphanus sativus L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2021 [pristupljeno 20.09.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:418882

A. Piškor, "Antioksidativna svojstva mikrozelenja rotkvica (Raphanus sativus L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:418882

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.