Bacelj, N. (2020). Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima
špinata i rukole (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162
Bacelj, Nora. "Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima
špinata i rukole." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162
Bacelj, Nora. "Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima
špinata i rukole." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162
Bacelj, N. (2020). 'Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima
špinata i rukole', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162
Bacelj N. Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima
špinata i rukole [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2020 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162
N. Bacelj, "Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima
špinata i rukole", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162