prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima  špinata i rukole
Rad dostupan nakon 2026-01-24
završni rad
Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima špinata i rukole

Bacelj, Nora
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Bacelj, N. (2020). Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima špinata i rukole (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162

Bacelj, Nora. "Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima špinata i rukole." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162

Bacelj, Nora. "Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima špinata i rukole." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162

Bacelj, N. (2020). 'Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima špinata i rukole', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 25.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162

Bacelj N. Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima špinata i rukole [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2020 [pristupljeno 25.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162

N. Bacelj, "Utjecaj različitih oblika selena na sadržaj glutationa u listovima špinata i rukole", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:319162

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.