Baotić, K. (2020). Utjecaj nanoselena na enzime uključene u metabolizam
glutationa u listovima špinata i rukole (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:106542
Baotić, Krunoslav. "Utjecaj nanoselena na enzime uključene u metabolizam
glutationa u listovima špinata i rukole." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:106542
Baotić, Krunoslav. "Utjecaj nanoselena na enzime uključene u metabolizam
glutationa u listovima špinata i rukole." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:106542
Baotić, K. (2020). 'Utjecaj nanoselena na enzime uključene u metabolizam
glutationa u listovima špinata i rukole', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:106542
Baotić K. Utjecaj nanoselena na enzime uključene u metabolizam
glutationa u listovima špinata i rukole [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2020 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:106542
K. Baotić, "Utjecaj nanoselena na enzime uključene u metabolizam
glutationa u listovima špinata i rukole", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:106542