Vučemilo, N. (2020). Nutritivna vrijednost pšenične trave obogaćene jodom (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:433298
Vučemilo, Nikolina. "Nutritivna vrijednost pšenične trave obogaćene jodom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:433298
Vučemilo, Nikolina. "Nutritivna vrijednost pšenične trave obogaćene jodom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:433298
Vučemilo, N. (2020). 'Nutritivna vrijednost pšenične trave obogaćene jodom', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:433298
Vučemilo N. Nutritivna vrijednost pšenične trave obogaćene jodom [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2020 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:433298
N. Vučemilo, "Nutritivna vrijednost pšenične trave obogaćene jodom", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:433298