prikaz prve stranice dokumenta Antioksidativna svojstva ječmene trave
Rad nije dostupan
završni rad
Antioksidativna svojstva ječmene trave

Iličić, Iva
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Iličić, I. (2024). Antioksidativna svojstva ječmene trave (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:027600

Iličić, Iva. "Antioksidativna svojstva ječmene trave." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:027600

Iličić, Iva. "Antioksidativna svojstva ječmene trave." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:027600

Iličić, I. (2024). 'Antioksidativna svojstva ječmene trave', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:027600

Iličić I. Antioksidativna svojstva ječmene trave [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2024 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:027600

I. Iličić, "Antioksidativna svojstva ječmene trave", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:027600

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.