Mandić, A. M. (2024). Utjecaj niske temperature na sadržaj prolina (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:855527
Mandić, Ana Maria. "Utjecaj niske temperature na sadržaj prolina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:855527
Mandić, Ana Maria. "Utjecaj niske temperature na sadržaj prolina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:855527
Mandić, A. M. (2024). 'Utjecaj niske temperature na sadržaj prolina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:855527
Mandić AM. Utjecaj niske temperature na sadržaj prolina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2024 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:855527
A. M. Mandić, "Utjecaj niske temperature na sadržaj prolina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:855527