Petrović, A. M. (2020). Učinak selena na glioksalazni sustav kod pšenice (Triticum aestivum) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:526786
Petrović, Ana Marija. "Učinak selena na glioksalazni sustav kod pšenice (Triticum aestivum)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:526786
Petrović, Ana Marija. "Učinak selena na glioksalazni sustav kod pšenice (Triticum aestivum)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:526786
Petrović, A. M. (2020). 'Učinak selena na glioksalazni sustav kod pšenice (Triticum aestivum)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:526786
Petrović AM. Učinak selena na glioksalazni sustav kod pšenice (Triticum aestivum) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2020 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:526786
A. M. Petrović, "Učinak selena na glioksalazni sustav kod pšenice (Triticum aestivum)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:526786