Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za biologiju
Citirajte ovaj rad
Škoro, M. (2019). UTJECAJ FENOFAZE I GENOTIPA NA SADRŽAJ FRUKTANA
U JEČMU (Hordeum vulgare L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:934116
Škoro, Marin. "UTJECAJ FENOFAZE I GENOTIPA NA SADRŽAJ FRUKTANA
U JEČMU (Hordeum vulgare L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:934116
Škoro, Marin. "UTJECAJ FENOFAZE I GENOTIPA NA SADRŽAJ FRUKTANA
U JEČMU (Hordeum vulgare L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:934116
Škoro, M. (2019). 'UTJECAJ FENOFAZE I GENOTIPA NA SADRŽAJ FRUKTANA
U JEČMU (Hordeum vulgare L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:934116
Škoro M. UTJECAJ FENOFAZE I GENOTIPA NA SADRŽAJ FRUKTANA
U JEČMU (Hordeum vulgare L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2019 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:934116
M. Škoro, "UTJECAJ FENOFAZE I GENOTIPA NA SADRŽAJ FRUKTANA
U JEČMU (Hordeum vulgare L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:934116