završni rad
Antimikrobne aktivnosti ekstrakta korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)

Filip Babić (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju
Citirajte ovaj rad...

Babić, F. (2016). Antimikrobne aktivnosti ekstrakta korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:182220

Babić, Filip. "Antimikrobne aktivnosti ekstrakta korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:182220

Babić, Filip. "Antimikrobne aktivnosti ekstrakta korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:182220

Babić, F. (2016). 'Antimikrobne aktivnosti ekstrakta korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:182220

Babić F. Antimikrobne aktivnosti ekstrakta korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2016 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:182220

F. Babić, "Antimikrobne aktivnosti ekstrakta korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:182220