Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of biology
Cite this document
Čičić, M. (2016). Tretiranje pšenice bakterijskim kulturama iz tla u svrhu proučavanja utjecaja bakterija na rast biljke (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:631585
Čičić, Mirjam. "Tretiranje pšenice bakterijskim kulturama iz tla u svrhu proučavanja utjecaja bakterija na rast biljke." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:631585
Čičić, Mirjam. "Tretiranje pšenice bakterijskim kulturama iz tla u svrhu proučavanja utjecaja bakterija na rast biljke." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:631585
Čičić, M. (2016). 'Tretiranje pšenice bakterijskim kulturama iz tla u svrhu proučavanja utjecaja bakterija na rast biljke', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:631585
Čičić M. Tretiranje pšenice bakterijskim kulturama iz tla u svrhu proučavanja utjecaja bakterija na rast biljke [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2016 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:631585
M. Čičić, "Tretiranje pšenice bakterijskim kulturama iz tla u svrhu proučavanja utjecaja bakterija na rast biljke", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:631585