Božinović, I. (2020). Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice
različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.) (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468
Božinović, Iva. "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice
različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468
Božinović, Iva. "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice
različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468
Božinović, I. (2020). 'Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice
različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.)', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 19 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468
Božinović I. Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice
različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.) [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2020 [cited 2024 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468
I. Božinović, "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice
različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.)", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468