Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of biology
Cite this document
Kopić, M. (2017). Utjecaj ukljanjanja lišća na antioksidacijsku i antibakterijsku aktivnost ekstrakata pokožice grožđa sorti Frankovka i Merlot (Vitis vinifera L.) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:008837
Kopić, Marina. "Utjecaj ukljanjanja lišća na antioksidacijsku i antibakterijsku aktivnost ekstrakata pokožice grožđa sorti Frankovka i Merlot (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:008837
Kopić, Marina. "Utjecaj ukljanjanja lišća na antioksidacijsku i antibakterijsku aktivnost ekstrakata pokožice grožđa sorti Frankovka i Merlot (Vitis vinifera L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:008837
Kopić, M. (2017). 'Utjecaj ukljanjanja lišća na antioksidacijsku i antibakterijsku aktivnost ekstrakata pokožice grožđa sorti Frankovka i Merlot (Vitis vinifera L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 15 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:008837
Kopić M. Utjecaj ukljanjanja lišća na antioksidacijsku i antibakterijsku aktivnost ekstrakata pokožice grožđa sorti Frankovka i Merlot (Vitis vinifera L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2017 [cited 2024 November 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:008837
M. Kopić, "Utjecaj ukljanjanja lišća na antioksidacijsku i antibakterijsku aktivnost ekstrakata pokožice grožđa sorti Frankovka i Merlot (Vitis vinifera L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:008837