prikaz prve stranice dokumenta USPOREDBA OSJETLJIVOSTI DVIJE KULTURE VRSTE LEMNA GIBBA L. (LABORATORIJSKE I KULTURE IZ RIBNJAKA NARTA) NA BAKAR
No public access
master's thesis
USPOREDBA OSJETLJIVOSTI DVIJE KULTURE VRSTE LEMNA GIBBA L. (LABORATORIJSKE I KULTURE IZ RIBNJAKA NARTA) NA BAKAR

Gračanac, Ivana (2012)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of biology

Cite this document

Gračanac, I. (2012). USPOREDBA OSJETLJIVOSTI DVIJE KULTURE VRSTE LEMNA GIBBA L. (LABORATORIJSKE I KULTURE IZ RIBNJAKA NARTA) NA BAKAR (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:124491

Gračanac, Ivana. "USPOREDBA OSJETLJIVOSTI DVIJE KULTURE VRSTE LEMNA GIBBA L. (LABORATORIJSKE I KULTURE IZ RIBNJAKA NARTA) NA BAKAR." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:124491

Gračanac, Ivana. "USPOREDBA OSJETLJIVOSTI DVIJE KULTURE VRSTE LEMNA GIBBA L. (LABORATORIJSKE I KULTURE IZ RIBNJAKA NARTA) NA BAKAR." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:124491

Gračanac, I. (2012). 'USPOREDBA OSJETLJIVOSTI DVIJE KULTURE VRSTE LEMNA GIBBA L. (LABORATORIJSKE I KULTURE IZ RIBNJAKA NARTA) NA BAKAR', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 14 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:124491

Gračanac I. USPOREDBA OSJETLJIVOSTI DVIJE KULTURE VRSTE LEMNA GIBBA L. (LABORATORIJSKE I KULTURE IZ RIBNJAKA NARTA) NA BAKAR [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2012 [cited 2020 July 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:124491

I. Gračanac, "USPOREDBA OSJETLJIVOSTI DVIJE KULTURE VRSTE LEMNA GIBBA L. (LABORATORIJSKE I KULTURE IZ RIBNJAKA NARTA) NA BAKAR", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:124491

Islandora Bookmark - Please login to use this feature