prikaz prve stranice dokumenta Odgovor klijanaca ozime pšenice na fiziološku sušu: mogućnost  za rani probir osjetljivih i tolerantnih genotipova
Embargo period 2025-10-05
master's thesis
Odgovor klijanaca ozime pšenice na fiziološku sušu: mogućnost za rani probir osjetljivih i tolerantnih genotipova

Ament, Anita
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of biology

Cite this document

Ament, A. (2020). Odgovor klijanaca ozime pšenice na fiziološku sušu: mogućnost za rani probir osjetljivih i tolerantnih genotipova (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:611928

Ament, Anita. "Odgovor klijanaca ozime pšenice na fiziološku sušu: mogućnost za rani probir osjetljivih i tolerantnih genotipova." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:611928

Ament, Anita. "Odgovor klijanaca ozime pšenice na fiziološku sušu: mogućnost za rani probir osjetljivih i tolerantnih genotipova." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:611928

Ament, A. (2020). 'Odgovor klijanaca ozime pšenice na fiziološku sušu: mogućnost za rani probir osjetljivih i tolerantnih genotipova', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 28 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:611928

Ament A. Odgovor klijanaca ozime pšenice na fiziološku sušu: mogućnost za rani probir osjetljivih i tolerantnih genotipova [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2020 [cited 2021 September 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:611928

A. Ament, "Odgovor klijanaca ozime pšenice na fiziološku sušu: mogućnost za rani probir osjetljivih i tolerantnih genotipova", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:611928

Islandora Bookmark - Please login to use this feature