Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of biology
Cite this document
Flačer, D. (2017). ANTIBAKTERIJSKA I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST EKSTRAKATA RUTVICE (Ruta graveolens L.) DOBIVENIH OPTIMIRANOM EKSTRAKCIJOM U EUTEKTIČKOM OTAPALU KOLIN-KLORID/LIMUNSKA KISELINA (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:598784
Flačer, Dora. "ANTIBAKTERIJSKA I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST EKSTRAKATA RUTVICE (Ruta graveolens L.) DOBIVENIH OPTIMIRANOM EKSTRAKCIJOM U EUTEKTIČKOM OTAPALU KOLIN-KLORID/LIMUNSKA KISELINA." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:598784
Flačer, Dora. "ANTIBAKTERIJSKA I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST EKSTRAKATA RUTVICE (Ruta graveolens L.) DOBIVENIH OPTIMIRANOM EKSTRAKCIJOM U EUTEKTIČKOM OTAPALU KOLIN-KLORID/LIMUNSKA KISELINA." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:598784
Flačer, D. (2017). 'ANTIBAKTERIJSKA I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST EKSTRAKATA RUTVICE (Ruta graveolens L.) DOBIVENIH OPTIMIRANOM EKSTRAKCIJOM U EUTEKTIČKOM OTAPALU KOLIN-KLORID/LIMUNSKA KISELINA', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 09 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:598784
Flačer D. ANTIBAKTERIJSKA I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST EKSTRAKATA RUTVICE (Ruta graveolens L.) DOBIVENIH OPTIMIRANOM EKSTRAKCIJOM U EUTEKTIČKOM OTAPALU KOLIN-KLORID/LIMUNSKA KISELINA [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2017 [cited 2024 December 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:598784
D. Flačer, "ANTIBAKTERIJSKA I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST EKSTRAKATA RUTVICE (Ruta graveolens L.) DOBIVENIH OPTIMIRANOM EKSTRAKCIJOM U EUTEKTIČKOM OTAPALU KOLIN-KLORID/LIMUNSKA KISELINA", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:598784