undergraduate thesis
UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA

Ana Pilipović (2015)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of biology
Cite this document

Pilipović, A. (2015). UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

Pilipović, Ana. "UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

Pilipović, Ana. "UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

Pilipović, A. (2015). 'UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 29 March 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

Pilipović A. UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2015 [cited 2020 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

A. Pilipović, "UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

Islandora Bookmark - Please login to use this feature