Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of biology
Cite this document
Pilipović, A. (2015). UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933
Pilipović, Ana. "UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933
Pilipović, Ana. "UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933
Pilipović, A. (2015). 'UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 06 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933
Pilipović A. UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2015 [cited 2024 December 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933
A. Pilipović, "UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933