undergraduate thesis
UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA

Pilipović, Ana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of biology

Cite this document

Pilipović, A. (2015). UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

Pilipović, Ana. "UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

Pilipović, Ana. "UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

Pilipović, A. (2015). 'UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 14 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

Pilipović A. UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2015 [cited 2024 April 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

A. Pilipović, "UTJECAJ RAZLIČITIH PROCESIRANJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST VOĆA", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:961933

Please login to the repository to save this object to your list.