Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of biology
Cite this document
Matić, M. (2015). UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA SKLADIŠTENJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST U VOĆU (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:576422
Matić, Magdalena. "UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA SKLADIŠTENJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST U VOĆU." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:576422
Matić, Magdalena. "UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA SKLADIŠTENJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST U VOĆU." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:576422
Matić, M. (2015). 'UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA SKLADIŠTENJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST U VOĆU', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 15 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:576422
Matić M. UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA SKLADIŠTENJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST U VOĆU [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2015 [cited 2024 November 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:576422
M. Matić, "UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA SKLADIŠTENJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST U VOĆU", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:576422