undergraduate thesis
INFLUENCE OF DIFFERENT POSTHARVEST TREATMENTS ON FRUIT ANTIOXIDANT ACTIVITY

Magdalena Matić (2015)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of biology
Cite this document...

Matić, M. (2015). UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA SKLADIŠTENJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST U VOĆU (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:576422

Matić, Magdalena. "UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA SKLADIŠTENJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST U VOĆU." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:576422

Matić, Magdalena. "UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA SKLADIŠTENJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST U VOĆU." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:576422

Matić, M. (2015). 'UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA SKLADIŠTENJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST U VOĆU', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 23 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:576422

Matić M. UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA SKLADIŠTENJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST U VOĆU [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2015 [cited 2019 March 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:576422

M. Matić, "UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA SKLADIŠTENJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST U VOĆU", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:576422