master's thesis
ANTIOXIDANT ACTIVITY OF WINTER SLAVONIAN GARLIC (Allium sativum L.)

Iva Andračić (2012)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of biology
Cite this document...

Andračić, I. (2012). ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760

Andračić, Iva. "ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760

Andračić, Iva. "ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760

Andračić, I. (2012). 'ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 23 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760

Andračić I. ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2012 [cited 2019 March 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760

I. Andračić, "ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760