Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of biology
Cite this document
Andračić, I. (2012). ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760
Andračić, Iva. "ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760
Andračić, Iva. "ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760
Andračić, I. (2012). 'ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 13 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760
Andračić I. ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2012 [cited 2024 November 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760
I. Andračić, "ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOG SLAVONSKOG ČEŠNJAKA (Allium sativum L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:000760