prikaz prve stranice dokumenta Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija  i određivanje HPLC metodom
Embargo period 2025-10-09
undergraduate thesis
Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija i određivanje HPLC metodom

Mihajlović, Lovro
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of biology

Cite this document

Mihajlović, L. (2020). Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija i određivanje HPLC metodom (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336

Mihajlović, Lovro. "Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija i određivanje HPLC metodom." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336

Mihajlović, Lovro. "Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija i određivanje HPLC metodom." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336

Mihajlović, L. (2020). 'Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija i određivanje HPLC metodom', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336

Mihajlović L. Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija i određivanje HPLC metodom [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2020 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336

L. Mihajlović, "Kumarin u nekim namirnicama koje sadrže cimet – ekstrakcija i određivanje HPLC metodom", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:332336

Please login to the repository to save this object to your list.